10 mar 2011

Activitat 3

L'activitat 3, titulada "Blogs", ha estat la més completa de totes i en la qual, has hagut de treball un poquet més. S'havia de fer un blog per a publicar-hi les nostres coses, principalment, les reflexions sobre les activitats, on s'anunciaven en aquesta activitat. S'ha de dir que per a mi, tot això està éssent bastant fàcil: sóc de les persones que només ha tingut un o dos problemes i a més, tot això de fer blogs i publicar entrades ja en tenia una idea; a l'assignatura de francès, que té un blog, em hagut de publicar una redacció. El més nou ha estat fer-se la pàgina pròpia, però per a la publicació d'entrades i configuració, m'ha semblat relativament fàcil.
A poc a poc, tots els alumnes esteim entrant i participant en les activitats proposades per la professora i pens que una de les millors coses és, com ja vaig comentar en la reflexió de la primera activitat, que pots demanar dubtes des de casa mateix, sense necessitat d'utilitzar un telèfon o haver d'esperar el dia següent per a fer-ho.
Aquest sistema està funcionant molt bé, es podria dir que tots som bons companys i si tens un dubte, molts estan disposats a contestar-te.
També, m'agradaria afegir que les explicacions de la professora en cada activitat són molt clares, ens dóna prou recursos i a classe també ho comenta i ajuda als que no saben fer alguna cosa que crec que a molts els soluciona problemes, que des d'un primer moment sense cap explicació ni demostració, no podria superar.

Marina!

No hay comentarios:

Publicar un comentario